Rüyada taşın üstünde yatmak

Rüyada taşın üstünde yatmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada taşın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Rüyada taş üstünde yatmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalettir.

Rüyada taşların üstünde yatmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalettir.

Rüyada sobanın üstünde yatmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada kumun üstünde yatmak sıkıntıya düşeceğine, saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada toprağın üstünde yatmak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak üstünde yatmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada deniz üstünde yatmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments