Rüyada su üstünde yatmak

Rüyada su üstünde yatmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde yatmak gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada su üstünde yatmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hasret içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde yatmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz üstünde yatmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde yatmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstünde yatmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, şifa edineceğine rivayet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak bir takım sorunlar çıkacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet eder.

Rüyada sobanın üstünde yatmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum üstünde yatmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments