Rüyada ölünün üstünde yatmak

Rüyada ölünün üstünde yatmak destek göreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, adını herkese duyuracağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Rüyada ölünün üstünde yatmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde yatmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada kum üstünde yatmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada toprağın üstünde yatmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet eder.

Rüyada sobanın üstünde yatmak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada tahta üstünde yatmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments