Rüyada serçe yaralamak

Rüyada serçe yaralamak üzüleceğine, ağlayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe yaralamak gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada serçe yaralamak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz yaralamak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı yaralamak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada silahla insan yaralamak büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yaralamak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada elini yaralamak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada aslan yaralamak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, istihdam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yaralamak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments