Rüyada taş yutmak

Rüyada taş yutmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada taş yutmak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada taş yutmak çıkmaza düşeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada toprak yutmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada mürekkep yutmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli su yutmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada saç teli yutmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada akrep yutmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, epey bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük yutmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada toka yutmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments