Rüyada toka yutmak

Rüyada toka yutmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bir bebek sahibi olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada toka yutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Rüyada toka yutmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık toka görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işarettir.

Rüyada kelebek toka görmek tersliklerin yoluna gireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kırık saç tokası görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada rengarenk toka görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah tel toka görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı toka takmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kemer tokası görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments