Rüyada mürekkep yutmak

Rüyada mürekkep yutmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, onun her zaman başında olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işarettir.

Rüyada mürekkep yutmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada mürekkep yutmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep kusmak emeklerinin karşılığını alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkep dökmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah mürekkep görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada elde mürekkep görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada mürekkep içmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments