Rüyada tahta üstünde yatmak

Rüyada tahta üstünde yatmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, yarınlarına inanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tahta üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada tahta üstünde yatmak hayatının iyileşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işarettir.

Rüyada tahtada yatmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına inanılır.

Rüyada tahta yatakta yatmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada tahta üstünde uçmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde oturmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada tahta üstünde yürümek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kazançta zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments