Rüyada kuşu elinde tutmak

Rüyada kuşu elinde tutmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Rüyada kuşu elinde tutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuşu elinde tutmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak yarardan çok zarar getireceğine, işlerin rast gideceğine inanılır.

Rüyada kanarya kuşu tutmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak temize çıkacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu tutmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada uçan kuşu tutmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, şifa bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments