Rüyada yılan tutmak

Rüyada yılan tutmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yılan tutmak gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Rüyada yılanı elle tutmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Rüyada yılanın ağzını tutmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evde yılan tutmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Rüyada küçük yılan tutmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli yılan tutmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada ölü yılanı tutmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işarettir.

Rüyada siyah yılan tutmak gözyaşının dineceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak servet sahibi olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments