Rüyada taş mezar görmek

Rüyada taş mezar görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, her istediğini alabileceğine, mutluluğunu çoğaltacağına yorulur.

Rüyada taş mezar gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada mezar taşını öpmek refah düzeyinin artacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek başarılı bir insan olacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada mezar taşı yazmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık taşı görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, ağız tadı ile yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments