Rüyada taş merdivenden inmek

Rüyada taş merdivenden inmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada taş merdivenden inmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivenden inmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret eder.

Rüyada merdivende inmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek ekmeğinin verimli olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada hızla merdivenden inmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments