Rüyada hızla merdivenden inmek

Rüyada hızla merdivenden inmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şansın yaver gideceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hızla merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Rüyada merdivenden hızla inmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Rüyada hızla merdivenden inmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızla merdiven inmek gamsız bir hayat süreceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada merdivenleri hızla inmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret eder.

Rüyada asansörden hızla inmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada hızla merdiven çıkmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments