Rüyada gece yağmur yağdığını görmek

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, refaha erileceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gece yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece kar yağdığını görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada eve yağmur yağmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek adımlarını daha sağlam atacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalettir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yaşamına bakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments