Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, rahat nefes alınacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı yağmur yağdığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek yaşamının yoluna gireceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments