Rüyada pazardan taze fasulye almak

Rüyada pazardan taze fasulye almak emeklerinin karşılığını göreceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Rüyada pazardan taze fasulye almak gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada pazardan taze fasulye almak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada etli taze fasulye görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada taze fasulye ayıklamak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek kötü bir habere veya tehlikeye, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments