Rüyada arazi yangını görmek

Rüyada arazi yangını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, heveslerin söneceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada arazi yangını gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Rüyada arazi yangını görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sürülmüş arazi görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada boş bir arazi görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına inanılır.

Rüyada arazi tapusu almak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş arazi görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işarettir.

Rüyada boş arazide namaz kılmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada büyük arazi görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments