Rüyada babadan saat almak

Rüyada babadan saat almak strese gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, terfi alamayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada babadan saat almak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada babadan saat almak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el saati görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kol saati takmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada mor kol saati görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hem verimi yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belirli bir saat görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada saat alıp takmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret eder.

Rüyada demir saat görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments