Rüyada mor kol saati görmek

Rüyada mor kol saati görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalettir.

Rüyada mor kol saati gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Rüyada mor kol saati görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada mor saat görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati taktığını görmek bahtının açık olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada renkli kol saati görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli kol saatleri görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kol saat görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saat kol saati görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments