Rüyada saat alıp takmak

Rüyada saat alıp takmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat alıp takmak gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada saat alıp takmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada saat almayı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat almaya gitmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük alıp takmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalettir.

Rüyada küpe alıp takmak işlerin çok büyümeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik alıp takmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük alıp takmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik alıp takmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments