Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, huzursuz olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, duaların kabul göreceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Rüyada tanımadığın şehir görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başka bir şehire girmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehir ismi duymak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farklı şehire girmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehirde ev görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments