Rüyada tanımadığın şehir görmek

Rüyada tanımadığın şehir görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın şehir gördüyseniz:

  • Dostlarınızı uzun bir süredir ihmal ediyorsunuz.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın şehir görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz altında şehir görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalettir.

Rüyada şehir görmek mal mülk kazanacağına, kaybettiği şeyi bulmasına yorulur.

Rüyada uzak bir şehire gitmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada başka şehirde olmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altında şehir görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Rüyada farklı şehire girmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments