Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, kişinin yasa düşeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, karasızlık yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments