Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak harama göz dikmeyeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, istediği evde oturacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak işinin başına geçeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments