Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, servet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kendisini ona adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak işleri büyütme sürecine girileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak bereketi ve zenginliği bulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments