Rüyada tanıdık birinin sesini duymak

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, kazancının bereketleneceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık ses duymak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada tren sesi duymak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı zili sesi duymak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ilahi sesi duymak ardından yeni bir işe gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret eder.

Rüyada patronun sesini duymak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments