Rüyada ilahi sesi duymak

Rüyada ilahi sesi duymak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yolunda gideceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ilahi sesi duymak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada ilahi sesi duymak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ilahi ses duymak geçim derdinin sona ereceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada ilahi bir ses duymak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ilahi duymak kişinin hedeflediği işi alacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arapça ilahi söylemek hayal kırıklığına düşeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada ilahi işitmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilahi dinlediğini görmek aşının da çoğalacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada camide ilahi dinlemek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments