Rüyada tanıdık ses duymak

Rüyada tanıdık ses duymak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık ses duymak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Rüyada tanıdık ses duymak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan sesi duymak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bereket ve zenginlik olacağına işarettir.

Rüyada altın sesi duymak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir sesi duymak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sesini duymak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments