Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorumlulukların azalacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak böylece daha büyük adımlar atılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tanıdık ses duymak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi sesi duymak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına inanılır.

Rüyada bağırma sesi duymak kazancın artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet eder.

Rüyada baba sesini duymak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin sesini duymak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zikir sesleri duymak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semra

Rüyamda oğlumun anediye seslendini duydum