Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, fakirlik yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığının elini tutmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin elini tutmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments