Rüyada takma tırnak takmak

Rüyada takma tırnak takmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, önemli atılımlar yapacağına, iş hayatında zarar edileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma tırnak takmak gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada takma tırnak takmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada takma tırnak görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada takma dis takmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onun zamanını çalacağına yorulur.

Rüyada başkasının takma dişini takmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada takma kirpik takmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma bıyık takmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnak takmak sahip olduklarının eksileceğine, konforundan da ödün vereceğine işarettir.

Rüyada yüzük takmayı görmek rahat edeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments