Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek namının yürüyeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada gözlük takmış birini görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Rüyada gözlük takmış görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzük takmasını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, neşesini kaçıracağına işarettir.

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma dişi çıkmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine inanılır.

Rüyada takma dişi çıkarmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalettir.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments