Rüyada baba evinin satıldığını görmek

Rüyada baba evinin satıldığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işarettir.

Rüyada baba evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada komşunun evini satın almak mal mülk kazanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini satın almak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada evinin satıldığını görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, insan sevindireceğine işaret eder.

Rüyada bir evin satıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada eski evini satın almak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sözünde duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments