Rüyada bir evin satıldığını görmek

Rüyada bir evin satıldığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayallere kavuşulacağına, bereket ve zenginlik olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada bir evin satıldığını gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret eder.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına tabir olunur.

Rüyada evin satıldığını görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evini satın almak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evini satın almak güç kaybedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada eski evini satın almak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evin satıldığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments