Rüyada komşunun evini satın almak

Rüyada komşunun evini satın almak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evini satın almak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada komşunun evini satın almak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, belki ölümler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunu evine gitmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evini kirli görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evin yandığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evinde fare görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada komşu evinin yandığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu evine gitmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments