Rüyada arkadaşının evini satın almak

Rüyada arkadaşının evini satın almak çok zor günler geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini satın almak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evini satın almak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada kendi evini satın almak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini satın almak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada evinin satıldığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin satıldığını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına delalet eder.

Rüyada eski evini satın almak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada bir evin satıldığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments