Rüyada kendi evinin satıldığını görmek

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, dertlerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada kendi evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işarettir.

Rüyada evin satıldığını görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evini satın almak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin satıldığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evini satın almak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek duraklama yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada komşunun evini satın almak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments