Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalettir.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek rızkının da çoğalacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada tahtaya yazı yazmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, emeklerinin heba olacağına işaret eder.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulur.

Rüyada tahtada yazı yazmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, malını ve canını riske edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments