Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, masa başı bir işe gireceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulur.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada tahtaya yazı yazmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maceralara atılacağına alamet eder.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtada yazı yazmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments