Rüyada tahtada yazı yazmak

Rüyada tahtada yazı yazmak tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet eder.

Rüyada tahtada yazı yazmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada tahtada yazı yazmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada tahtaya yazı yazmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments