Rüyada tahtanın üstünde yatmak

Rüyada tahtanın üstünde yatmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, elinin döneceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada tahta üstünde yatmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, elini haramdan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta yatakta yatmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtada yatmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde uçmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret eder.

Rüyada tahta üstünde yürümek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta üstünde oturmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada karın üstünde yatmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments