Rüyada tahta üstünde oturmak

Rüyada tahta üstünde oturmak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, insanlara iyilik yapmaya, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tahta üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada tahta üstünde oturmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Rüyada tahta sandalyede oturmak eşine değerli hediyeler alacağına, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta üzerinde oturmak çok mutlu olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada tahtaya oturmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına tabir olunur.

Rüyada tahta oturmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Rüyada tahtada oturmak ağız tadının da kaçacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına alamet eder.

Rüyada tahta üstünde uçmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments