Rüyada tahtada yatmak

Rüyada tahtada yatmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisini eve kapatacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada tahtada yatmak gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Rüyada tahta üstünde yatmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Rüyada tahtada yatmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada tahta yatakta yatmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde tahta görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tahta merdiven görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta raf görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, emeklerin boş yere harcanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kolye takmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments