Rüyada tahta üstünde yürümek

Rüyada tahta üstünde yürümek çok büyük zorluklar atlatacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tahta üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada tahta üstünde yürümek sıkıntıların son bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada tahta üstünde uçmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde oturmak stresinin çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulur.

Rüyada tahta üstünde yatmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtada yürümek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tahta üzerinde yürümek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta köprüde yürümek verilen sözlerin tutulamayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments