Rüyada tahta üzerinde oturmak

Rüyada tahta üzerinde oturmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, huzurlu, mutlu olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada tahta üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada tahta üzerinde oturmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tahta sandalyede oturmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, borçlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta oturmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tahtada oturmak kötülüklerden uzaklaşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada tahta üstünde oturmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada tahtaya oturmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta ranza görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kırık tahta görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, planların aksayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments