Rüyada babanın ayağını öpmek

Rüyada babanın ayağını öpmek zenginliği bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada babanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada babanın ayağını öpmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada baba ayağı öpmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Rüyada ayağı öpmek kararlarına saygı duyulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın ayağı öpmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments