Rüyada baba dövmek

Rüyada baba dövmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet etmektedir.

Rüyada baba dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Rüyada babasını dövmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada babamı dövmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet eder.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek rahat bir hayatı olacağına, sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı dövmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments