Rüyada tabanca temizlemek

Rüyada tabanca temizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Rüyada tabanca temizlemek zaferler kazanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca ve bıçak görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabanca atıldığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca mermisi görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada tabanca satmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada su tabancası görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rakiplerine yenileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tabanca görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments