Rüyada tabanca ve mermi görmek

Rüyada tabanca ve mermi görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tabanca ve mermi gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada tabancayla mermi atmak sermaye kaybedeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca ve mermi görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tabanca mermisi görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, imkânsızlıklarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden mermi almak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oyuncak mermi görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işarettir.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada boş mermi kovan görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Rüyada mermilerden kaçmak büyük zorluklar yaşayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments