Rüyada tabanca tamir etmek

Rüyada tabanca tamir etmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, büyük hatalar yapacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet eder.

Rüyada tabanca tamir etmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada tabanca tamir etmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bir sebeple çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak tamir etmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalettir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tamir aletleri görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada cati tamir etmek yatırımlarının kar getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet eder.

Rüyada evi tamir ettirmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments